Opleidingen 2018-09-10T12:34:53+00:00

Maatwerk opleidingen

Krachtig Ouder biedt maatwerk aan zorgorganisaties die op zoek zijn naar (bij)scholing voor zorgverleners. Dat kan gaan om een workshop van een uur tot een opleiding van enkele dagen. Aanvragen van accreditatie vooraf is mogelijk. Voorbeelden van onderwerpen waar Krachtig Ouder in thuis is:

  • Familieparticipatie
  • Eigen regie van de cliënt
  • Digitale communicatie
  • Werken met het zorgleefplan
  • Rapporteren
  • Kwaliteit van zorg
  • Werken met vrijwilligers

Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Familieparticipatie

geaccrediteerde workshop Familieparticipatie

Krachtig Ouder biedt in samenwerking met PGGM&CO de geaccrediteerde workshop Familieparticipatie aan. De workshop levert 6 accreditatiepunten op. In deze workshop van 2 dagdelen van 3 uur leer je het netwerk van de cliënt in kaart te brengen en ga je oefenen met het begeleiden van een familiegesprek. Je kunt je individueel aanmelden voor de workshop die regelmatig georganiseerd wordt vanuit PGGM&CO. Ook is het mogelijk deze workshop incompany te boeken.

Klik hier om naar de pagina workshop familieparticipatie te gaan

BIG-herregistratie

Marieke verzorgt met groot succes de opleiding voor de BIG-herregistratie in samenwerking met Zorgcollege. Het doel van deze opleiding is dat deelnemers zich zo optimaal voorbereiden op het landelijk examen BIG-herregistratie. Het slagingspercentage ligt rond de 90%. Ook kun je van Marieke individuele coaching krijgen ter voorbereiding op het examen.

Klik hier om naar de pagina over begeleiding bij de BIG-herregistratie te gaan.

E-Health

Digitaal communiceren introduceren bij familie en cliënt?
Volg dan de handige checklist uit het magazine over e-health.
Download nu gratis: